PARTNER BANK AG

Az előgondoskodás bankja.

Ausztria neve egyet jelent a hagyomány és a korszerűség ötvözésével. Csakúgy, ahogyan a Partner Bank. 

Az Ausztriában székhellyel rendelkező bankot 1992-ben alapították. A Partner Bank takarékbank, amely arra szakosodott, hogy pénzügyi szolgáltatókkal együttműködve adjon tanácsot ügyfeleinek pénzügyeik megtervezéshez és előtakarékossági programjuk kialakításához, továbbá, hogy folyamatosan ügyfelei mellett álljon. Professzionális pénzügyi szolgáltatókkal működik együtt Németországban, Ausztriában, Magyarországon, Szlovéniában és Szlovákiában. A Partner Bank ügyfelei értékpapírokat és fizikai aranyat vásárolhatnak nálunk. Mindkettő termék jogilag külön van választva a bank vagyonától, és az ügyfél tulajdonát képezi.

Az értékpapírszámla-vezetés és értékpapír-forgalmazási platform mellett a Partner Bank már kisebb összegű befektetések vagyonkezelésére is szakosodott. A Partner Bank portfólió-megoldásait alapításától kezdve fokozatosan építette ki. Működését olyan innovatív részvénykosarakra szakosodott réspiaci szereplőként kezdte, amelyek az értékpapírok vonzó kiegészítőjeként széleskörű előtakarékosságra alkalmasak. Ezt követően portfólióját befektetési alapokból álló kosarakkal, kötvénykosarakkal és fizikai arannyal egészítette ki. A Partner Bank ezzel egyedülálló lehetőséget kínál ügyfeleinek arra, hogy pénzügyi szolgáltatókon keresztül értékpapírokkal alakítsanak ki előtakarékossági megoldásokat privátbanki minőségben.

„A Partner Bankkal együttműködve a professzionális vagyonkezelési tanácsadók ügyfeleik mellett állnak pénzügyeik megtervezése és előtakarékossági programjuk kialakítása során.”