BIZTONSÁG

A biztos befektetés.

Évszázadokra visszatekintve az ARANY megbízható és kiszámítható befektetési formának bizonyult. A nemesfémek mindig is az értékállóság megtestesítői voltak, mióta világ a világ. Az aranyat nem lehet mesterségesen előállítani. Az arany megtalálása és kitermelése idő- és pénzigényes folyamat. Sok aranybányát már teljesen kiaknáztak, ezért bányászata világszerte egyre drágább és nehezebb lesz. Az aranyat nem lehet igény szerint megsokszorozni.

Az arany értékállóságának tudata, adottságai olyan bintonságot jelentenek, amelyet semmilyen machinált körülmény nem tud megvétózni. Ezen felül a partnereink által nyújtott raktározás teljes mértékben a személyes vagyon védelmét szolgálja.

biztos befektetés

Biztonság

Aranyvásárláskor a legfontosabb szempont az árfolyamon túl az eredetiség és a biztonság. A mai aranypiacon sok cég kínál kétes származású „banki” aranyat. Az interneten sok lehetőség van aranyvásárlásra, viszont többen nem kínálnak visszavásárlási garanciát, vagy ha igen, akkor nem kötött áron, hanem alkalomszerű ajánlat alapján.

Fontos, hogy az aranyban felhalmozott megtakarítása átlátható költségszerkezetű, likvid, kiszámítható és biztonságos legyen. Ezért fontos, hogy aranyat csak megbízható, megfelelő engedélyekkel rendelkező cégtől vásároljon. Legoptimálisabb és legtakarékosabb megoldás, ha szerződését közvetlenül a forgalomba hozó bankkal köti. Így rendelkezik magas szintű uniós banki garanciákkal, és olyan árelőnyökkel, amit más kereskedő kft-k nem tudnak nyújtani.

Csak elismert pénzverdéktől származó nemesfémeket vásároljon, közvetlen a forgalomba hozó banktól, mert így garantált az eredetiség. Good Delivery” az LBMA (London) arany és ezüst listája

Pénzverdék

Biztonság

Münze Östereich
Az Osztrák Nemzeti Bank leányvállalata és kb. 24%-ban az elismert svájci aranyműves cég, az Argor Heraeus tulajdonosa.

Heraeus
Világszerte tevékenykedő német nemesfém- és technológia vállalat és 26%-ban az Argor Heraus (CH) cégben is részvényes.

Umicore
A belga vállalat 2003-ban átvette a német Degussa –át, és ezzel a legnagyobb nemesfém  feldolgozó, cégek közé emelkedett.